Your Smile

Mooie witte stralende tanden binnen 20 minuten!

100% RESULTAAT

100% VEILIG

100% PIJNLOOS

 

 

 

 

 

Sneller, effectiever en 30% krachtiger tanden bleken met de nieuwe luxe tandenbleeklamp!

 

 

Wie wil er nu niet graag een witte stralende glimlach?

Door het gebruik van koffie, rode wijn, voedingsmiddelen,... ontstaat er aanslag op de tanden waardoor de tanden verkleuren.

Cosmetische tanden bleken houdt in dat deze aanslag wordt verwijderd met behulp van peroxidevrije bleekgel, waardoor de natuurlijke tandkleur zichtbaar wordt.

 

 

SPECIAAL VOOR GEVOELIG TANDVLEES & TANDEN

NON-PEROXIDE

 

 

 

Fresh up

2x20 minuten

€39,99

White Plus

3x20 minuten

€59,99

Super White

4x20 minuten

€79,99

Ultra White

5x20 minuten

€99,99

Veelgestelde vragen

Is tanden bleken veilig?

Er wordt uitsluitend peroxidevrije tandenbleek gel gebruikt. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Doet het tanden bleken pijn?

Nee, de behandeling is geheel pijnvrij.

Is het LED-licht schadelijk?

Nee, dit is 100% veilig.

Hoe wit worden mijn tanden?

Jouw tanden kunnen 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 20 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Mag ik mijn tanden bleken met een vulling?

Bleken met een vulling is mogelijk. Echter kunnen we nooit garanderen dat een vulling 100% mee kleurt.

Als je toch je tanden wilt bleken, is het bijvoorbeeld verstandig om je tanden te bleken voordat de vulling wordt geplaatst. 

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

Ik heb een gaatje in mijn mond. Mag ik toch mijn tanden laten bleken?

Ga best eerst naar de tandarts om je gaatje te dichten. Het kan behoorlijk pijn doen om met een gaatje te bleken.

Kan ik gevoelige tanden krijgen?

Nee, omdat geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Snel resultaat (binnen 20 minuten)
  • Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden
  • Goedkoper dan een behandeling met waterstof peroxide bij een tandarts

Wat zijn de nadelen van bleken zonder peroxide?

Het nadeel van bleken met een peroxidevrije bleekgel is de snellere terugloop van het resultaat ten opzichte van bleken met peroxide. Vooral de consumptie van kleurstofhoudende voedingsmiddelen (koffie, rode wijn, tabak, etc…) heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken.

Mensen met een ongunstig consumptiepatroon kunnen de terugloop van het resultaat na het bleken vertragen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een witmakende tandpasta en/of poeder.

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

4 uur na de behandeling mag er alleen water of melk worden gedronken. De eerste 12 uur mogen er geen kleurstoffen worden gegeten en gedronken omdat de gel nog nableekt.