Ultrasound Behandeling

Wat doet een Ultrasound behandeling?

Ultrasound is een behandeling die de dichtheid van de huidlaag tijdelijk verkleint, waardoor kleine openingen tussen de cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen. Ultrasound zorgt voor het opbreken van deeltjes in kleinere moleculen waardoor deze beter tussen de openingen van de huidcellen worden getrild. 

Tijdens de ultrasoon behandeling ontstaat een verwarming van het weefsel en een micromassage in het weefsel. Beide aspecten leiden tot positieve effecten in het weefsel zoals, bevordering van de doorbloeding, stimulering van de stofwisseling en stimulering van de huidregeneratie.

Dit proces is volkomen veilig voor alle huidtypen. Ook is deze toepassing zeer geschikt bij zeer gevoelige huiden bijvoorbeeld bij: couperose of rosacea.

Bijwerkingen zijn echter niet van toepassing.

 

Wat zijn ultrasone golven?

Ultrasone golven zijn trillingen, die qua frequentie niet voor het menselijk oor hoorbaar zijn.  Deze golven ontstaan wanneer hoogfrequente elektrische trillingen veranderd worden in mechanische trillingen. Ultrasone golven kunnen vloeibare stoffen behoorlijk diep in het weefsel sluizen, zonder gevaarlijk te zijn. Dit maakt dat het geschikt is voor bijna iedereen. Tijdens de behandeling vindt er in de huid een verhoging van de temperatuur plaats. Door dit warmte effect verwijden de bloedvaten zich en wordt de doorbloeding en de stofwisseling in de huid gestimuleerd. De ruimte tussen de cellen vergroten zich, zodat de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem versnelt wordt. De huid kan daardoor beter vocht opnemen en opslaan. De huid gaat sneller collageen aanmaken en het regeneratieproces wordt hierdoor versneld. Ultrasone golven vormen de perfecte anti-aging techniek/behandeling. Er is geen enkele techniek die werkstoffen zo diep in de onderste huidlagen kan brengen dan de ultrasone golven.

 

Kuur Ultrasone behandeling

Een behandeling kan eenmalig toegepast worden voor een extra boost voor de huid.

Optimale resultaten met ultrasoon behandelingen wordt pas realiteit als dit in kuurverband wordt ondergaan.

Dat wil zeggen afhankelijk van huidbeeld / huidtoestand en behandelingsdoel zijn er 10 behandelingen met regelmatige tussenpozen vereist.

 

Indicatie ultrasoon behandeling

 • Rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit
 • Onzuivere huid
 • Littekens
 • Couperose
 • Atrofische huid
 • Vermoeide, vale, slecht doorbloede huid
 • Teleangiëctastieën

 

 

Contra-indicatie
 • Ontstekingen
 • Zwangerschap
 • Vaatziekten (trombose)
 • Metalen implantaties
 • Bacteriële infecties
 • Pacemaker
 • Kanker of kwaadaardige tumoren
 • Ziekte zenuwsysteem, zoals (Parkinson, epilepsie, multiple sclerose)

 

Radiofrequentie

Naast de ultrasound behandeling biedt het apparaat een huidverstevigende en huidverstrakkend behandeling aan. 
De behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken. Dit geeft een huidverstrakkend effect.

 • Direct effect: huidverstrakking
 • Lange termijn effect: aanmaak van nieuw Collageen  2- 3 maanden
 • Strakke kaaklijn

 

Lichttherapie om puistjes of rimpels te behandelen

Blauw licht is bacterie dodend en ontstekingsremmend en daarom wordt het met name aanbevolen voor de behandeling van puistjes. Het verkleint ook de vergrote poriën en verbetert de huidspanning.

 

Rood licht bereikt de diepe lagen van de huid en stimuleert de fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren) om harder te werken. Daarom wordt de therapie met rood licht gebruikt om de effecten van veroudering uit te stellen. Het verbetert ook de bloedsomloop, vermindert de rimpels en verzacht de huidstructuur.

 

Geel licht bevordert afwisselend zuurstof en microcirculatie (de bloedsomloop door de kleinste vaten van het lichaam), vermindert pigmentvlekken, zorgt voor verheldering van de huid.

 

Prijzen

Prijs per beurt € 80
5-beurtenkaart € 375
10-beurtenkaart + 1 gratis € 750
Prijs per beurt met gezichtsmassage € 90
5-beurtenkaart met gezichtsmassage € 425
10-beuternkaart + 1 gratis met gezichtsmassage € 850
Superboost behandeling Prijs per beurt € 90
Superboost behandeling 5-beurtenkaart € 425
Superboost behandeling 10-beurtenkaart + 1 gratis € 850
Superboost behandeling Prijs per beurt met gezichtsmassage € 100
Superboost behandeling 5-beurtenkaart met gezichtsmassage € 475
Superboost behandeling 10-beurtenkaart + 1 gratis met gezichtsmassage € 950