Carbon Laser Peeling

Wil jij een mooie strakke en frisse huid? De Carbon Laser Peeling is een veilige en pijnloze techniek. Je huid is na één behandeling al zichtbaar frisser.

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acné/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en carbonlens.

Hoe werkt de Carbon Laser Peeling?

Het werkt door de combinatie van lasertechnologie en een medisch carbon mengsel. De laser dringt diep door in de huid en op een veilige en geconcentreerde manier stimuleert de aanmaak van collageen in de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag van de huid. De bovenste huidlaag blijft bij de behandeling met deze laser intact en alle huidtypen en huidskleuren kunnen behandeld worden. Deze behandeling is geheel pijnloos en de huid zal niet beschadigen.

Toch raden wij u aan om een beschermende crème met een hoge zonnefactor te gebruiken in de eerste week na de behandeling. Verder kunt u gewoon naar buiten en de volgende dag alweer make-up gebruiken.

 

De Carbon Laser Peeling is geschikt voor mannen en vrouwen en dient voor:

 • Huidverjonging
 • Verminderen van rimpels en lijntjes
 • Egaliseren van de huid
 • Verminderen van acné
 • Verkleinen van grove poriën en meeëters
 • Verminderen van littekentjes
 • Verminderen van couperose
 • Verminderen van pigmentvlekken
 • Activeren van de fibroblasten
 • Verhogen collageen en elastine productie

 

Hoe verloopt een behandeling?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee fases.

Fase 1:

Allereerst wordt de huid goed gereinigd en ontvet met een lichte lotion. Vervolgens wordt het speciale carbon aangebracht welke enkele minuten dient in te werken. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel boordevol vitaminen en nog meer mineralen) zuivert de huid. Carbon heeft het vermogen om talg en vuildeeltjes in te kapselen en vast te houden. Dit zorgt voor een direct zuiverende, porie verfijnende en verstrakkende werking.

Fase 2:

De carbon peeling wordt met de Q-Switch ND Yag Laser behandeld. De laser wordt toegepast om de carbondeeltjes (met daarin de afvalstoffen) weg te schieten. Hierbij wordt de huid niet beschadigd.

De laser dringt diep in de huid door waardoor fibroblasten in staat zijn om meer collageen te produceren. Het directe resultaat is opmerkelijk zichtbaar. Op lange termijn (vanaf minimaal 3 weken) zal de huid nog steviger worden dankzij vermeerderde collageenproductie.

 

De Carbon Laser Peeling is oprecht een wonderbehandeling: afhankelijk van doel is het mogelijk om na 1 behandeling al resultaat te boeken. Voor een huidverjongende werking wordt geadviseerd om minimum 3 behandelingen als kuur in te plannen.

Carbon Laser Peeling is het hele jaar mogelijk zonder downtime. Vooral na de zomer zijn onze poriën vaker verstopt en de huid verdikt omdat deze zich beschermd voor de zon. Dit ook door het gebruik van zonnecrème, en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

 

Huidverstrakking, verminderen van rimpels en fijne lijnen

De Carbon Laser Peeling activeert de huid om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen aan te maken, zodat de huid zich kan verjongen. De elasticiteit van de huid neemt toe en de textuur verbetert.

Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat geeft, wordt er aangeraden om een kuur van 5 à 6 behandelingen te nemen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 à 3 weken.

Acné, littekens en/of een vette huid

Carbon Laser Peeling is zeer geschikt bij de (actieve) acné huid. Door de combinatie van het carbon mengsel en het laserlicht worden de ingesloten bacteriën, welke acné veroorzaken, vernietigd. De energie wordt vrijgegeven in de diepere huidlagen, waardoor de talgklieren opwarmen en waardoor de talgproductie verminderd wordt. Het gevolg van deze werking is dat zowel acne littekens als de vette huid verminderd worden.

Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat geeft, wordt er aangeraden om een kuur van 5 à 6 behandelingen te nemen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 à 3 weken.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken of ook wel ‘ouderdomsvlekken’ genoemd en melasma (verkleuringen ten gevolge van zwangerschap of hormonale schommelingen) kunnen in slechts enkele sessies met de Q-switch ND Yag Laser verwijderd worden. Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van de vlek en het huidtype. Doorgaans hebben pigmentvlekken minder sessies nodig dan melasma. Vaak is de klant met 2 à 4 behandelingen van de pigmentvlekken af.

Na de behandeling kunnen de vlekken wit of juist donkerder zijn. Het aanwezige pigment zal vanaf nu op natuurlijke wijze in het lichaam afgevoerd worden. Maw de vlek zal langzaam verbleken mettertijd. Tussen 2 sessies moet een periode van 3 à 5 weken zitten.

Gesprongen bloedvaatjes, couperose of spataders

Rode adertjes verdwijnen zonder de omliggende huid te beschadigen. Na de behandeling kleuren sommige adertjes donker op. Dit wil zeggen dat de behandeing geslaagd is. De vlekjes verdwijnen in enkele dagen. Het lichaam lost zelf de bloedresten in de huid op.

Het is niet aan te raden om 48 uur na de behandeling gebruik te maken van de sauna, zonnebank en zeer warm douchen. De temperatuurschommelingen kunnen de doorbloeding stimuleren waardoor het effect van de behandeling minder optimaal kan zijn.

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid couperose. Vaak heeft men 2 à 3 behandelingen nodig. Tussen 2 sessies moet een periode van 3 à 5 weken zitten.

Is het resultaat blijvend?

Kort na afloop van de behandeling worden de eerste verbeteringen zichtbaar. Uw huid verbetert zich verder tot ongeveer een jaar na de behandeling. Het collageen dat wordt gestimuleerd en aangemaakt heeft tijd nodig. Uw nieuwe huid ziet er zowel frisser, gladder als soepeler uit. Ondanks het feit dat de huidveroudering wordt afgeremd, kan dit natuurlijke proces niet volledig gestopt worden. De resultaten zijn langdurig, maar niet blijvend. Om van de resultaten te blijven genieten, worden jaarlijks vervolgens 3 tot 4 behandelingen geadviseerd.

 

Voordat je je huid laat behandelen met de Carbon Laser Peeling

 • Vermijd gedurende de vijf dagen voorafgaand aan uw behandeling het gebruik van retinoïden op uw gezicht, zoals Retin-A, vitamine C, glycolzuren en elk type sterke crème die uw behandeling zou kunnen verstoren. 
 • Vermijd huidbehandelingen tenminste twee weken voorafgaand aan uw sessie; dit omvat microdermabrasie en elke vorm van professionele of thuisafschilfering, Botox, Fillers, enz. 
 • Als u antibiotica gebruikt, zorg er dan voor dat u uw laatste dosis ten minste 7 dagen vóór uw laserbehandeling heeft ingenomen.
 • Het dragen van zonbescherming is uiterst belangrijk, of u nu een Carbon Laser Peeling behandeling ondergaat of niet. Je moet altijd zonbescherming dragen omdat het je huid beschermt tegen de harde UVA- en UVB-stralen van de zon. Dit omvat het dragen van zonnebrandcrème en een hoed als u in de zon gaat.
 • Rokers moeten extra voorzichtig zijn bij het overwegen van laserbehandelingen, omdat dit het vermogen van hun lichaam om te genezen en optimale resultaten te bereiken kan aantasten. Van nicotine is bekend dat het de bloedvaten in de huid vernauwt, waardoor voedingsstoffen de buitenste laag van de huid niet kunnen bereiken.
 • Als u vatbaar bent voor koortslippen of koortsblaasjes, kunnen laserbehandelingen uw huid verergeren en puistjes veroorzaken. Er kunnen zelfs bepaalde medicijnen of supplementen zijn die u gebruikt die kunnen leiden tot slechte genezing of littekens door laserbehandelingen. Als u vrij verkrijgbare producten zoals aspirine gebruikt, kan dit uw risico op bloedingen na de procedure vergroten. Vanwege deze risico's is het belangrijk om eerst met uw arts te praten om erachter te komen of er iets in uw medische situatie is dat de resultaten van uw laserbehandeling in gevaar kan brengen.

 

Nazorg 

 • Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling.
 • Vermijd het warm douchen, sauna, zwemmen, baden en sporten gedurende de eerste 48u na de behandeling.
 • Pas de dag na de behandeling (24 uur) de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid.
 • Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor 50 gebruiken. 

 

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

De behandeling is niet geschikt voor iedereen. U mag de Carbon Laser Peeling niet ondergaan als u:

 • Gebruik maakt van huid verdunnende producten, zoals tretinoïne (vitamine A zuur) of isotretinoïne (roaccutane), lithium, steroïden, antibiotica, antistollingmiddelen (bloedverdunners)
 • Zwanger bent
 • Borstvoeding geeft
 • Recent een peeling heeft ondergaan
 • (Huid) kanker heeft
 • Vitiligo heeft
 • Psoriasis heeft
 • Bepaalde vormen van antibiotica, antidepressiva en Sint-Janskruid gebruikt
 • Een pacemaker, epilepsie of hartziekten heeft
 • Auto-immuunziekte heeft
 • Ontstekingsremmers neemt
 • Diabetes heeft
 • HIV/AIDS heeft
 • Trombose heeft
 • Koorts of een infectie heeft
 • Een verbrande huid door zon/zonnebank heeft
 • De eerste 3 maanden na plaatsing van fillers in het behandelen gebied
 • Metalen prothesen heeft
 • Alle lichtdermatosen (zonneallergie)
 • Erytheem voor laserbehandeling
 • Overgevoeligheid voor licht
 • Keratose solare
 • Keloïdvorming
 • Neavus pigmentosus

Prijs

Carbon Laser Peeling behandeling (gelaat) € 90
+ verzorgende masker + € 20
Carbon Laser Peeling behandeling (gelaat en hals) € 100
+ verzorgende masker + € 20
Carbon Laser Peeling behandeling (gelaat, hals en decolleté) € 120
+ verzorgende masker + € 20
Carbon Laser Peeling gelaat kuur (3 behandelingen) € 210 (€ 70 per beurt)
+ verzorgende masker (3 behandelingen) + € 50
Carbon Laser Peeling gelaat en hals kuur (3 behandelingen) € 240 (€ 80 per beurt)
+ verzorgende masker (3 behandelingen) + € 50
Carbon Laser Peeling gelaat, hals en decolleté kuur (3 behandelingen) € 300 (€ 100 per beurt)
+ verzorgende masker (3 behandelingen) + € 50