WINNAAR BESTE ANTI CELLULITE BEHANDELING  & BESTE BODY WRAP 2020!

Professionals Choice Award 2020 voor de beste anti-cellulite behandeling & de beste lichaamsbehandeling is weer naar Bioslimming gegaan! We kunnen er niet meer onderuit: Bioslimming is een turbo styler voor het lichaam! En de enige wetenschappelijk bewezen body wrap.

 


 

Bioslimming

 

Bioslimming is een revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps op de markt door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.

 

 • vermindert cellulitis
 • stimuleert gewichtsverlies
 • lichaamscontouring

 

De professionele salon producten van Bioslimming zijn exclusief voor afslanksalons en werden wetenschappelijk samengesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen vanaf de eerste behandeling. De resultaten zijn meetbaar en zichtbaar!

 

Bioslimming zorgt voor

 • Gemiddeld verlies van 1-4 centimeter per gemeten oppervlak
 • Vermindering van spataderen en striae
 • Vermindering van het "zware benen" gevoel
 • Helpt bij het verbranden van caloriën gedurende 2u lang
 • Het afslank- en ververbrandingsproces blijft gedurende 12 uur lang doorwerken
 • Elimineert afvalstoffen doordat het lymfestelsel wordt gestimuleert
 • Verslankt, verstrakt en contourt het lichaam
 • De huid voelt heerlijk zacht aan
 • De resultaten zijn direct zichtbaar!

 

Werking

Bioslimming gebruikt beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten. Deze ingrediënten zijn zeer efficiënt in het verminderen van cellulitis en stimuleren de productie van collageen en fibroblasten. Daardoor is de huidversteviging een extra bijkomend effect naast de afslankende werking van Bioslimming.

 

De revolutie in body wraps 

In klinische studies van de Bioslimming Body Wrap is aangetoond dat vetophopingen en cellulitis drastisch verminderen met 67% in minder dan 4 weken. 

Bioslimming is vooral gericht op het behandelen van cellulitis en vetophopingen. Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten 'thermo agents'. Het samenwerken van koude en warmte stimuleert het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de "sinaasappelhuid" vermindert. 

 

Wetenschappelijk bewijs

Bioslimming is de enige body wrap waarvan  wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerstebehandeling! http://www.bioslimming.com/clinical_study.html

 

De behandeling

Eerst worden naar gewenst foto’s van het behandelend gebied gemaakt, zodat het resultaat duidelijk te zien is. Ook worden de verschillende zones gemeten.

Vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. Op de behandelde gebieden wordt het nu wat warmer en kan je 40 minuten ontspannen in de lymfedrainage. Hierna wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht met een stevige bindweefselmassage, deze gel zorgt voor een koud effect. De werkstoffen werken nog ongeveer 12 uur door, dus het koude gevoel kan nog enige tijd aanhouden.

 

Belangrijk

De dag van de behandeling mag de klant op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig dat het lichaam de dag van de behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden. Tot 4 uur na de behandeling mag de klant niet douchen.

 

 

Geweldige resultaten al na 1 behandeling!

Een Bioslimming kuur bestaat uit 6 à 8 behandelingen met een frequentie van 2 keer per week.

Wil je het maximale resultaat behalen, dan kan je best 6 behandelingen binnen 4 weken doen.

 

Voor en na foto's

Prijzen

Kennismakingsbehandeling € 90
Losse behandeling € 120
Prijs kuur van 6 behandelingen € 588
Prijs kuur van 8 behandelingen + 1 gratis € 750

 

Bioslimming Trio Home Set

 • Beste afslankende home product
 • Beste anti-cellulite behandeling
 • Beste body contouring programma

Prijs

   € 149

Zorgt voor:

 • vetverbranding
 • vermindering van cellulite
 • versnelt gewichtsverlies
 • verstrakt en verjongt de huid
 • vermindert de zichtbaarheid van striae en spataderen
 • vermindert gevoel van zware benen

 

De Bioslimming Trio werkt in drie makkelijke stappen:

 1. Active Slim Gel (cellulite) voor benen en billen
 2. Active Slim Cream  (hardnekkige vetten)  voor buik, rug, armen
 3. Ultra Slim Effect ( geeft een enorme boost aan detox, vetverbranding) voor alle gebieden

Active Slim Gel en Active Slim Cream zijn warme componenten. Deze twee producten worden altijd gebruikt in combinatie met Ultra Slim Effect (koude component).  De werkzame stoffen blijven 12 uur doorwerken. Omdat de ingrediënten heel sterk zijn mag je Bioslimming Trio om de dag gebruiken! Indien je een gevoelige huid hebt is het raadzaam om na 3-4 uur te gaan douchen of Control Shape te gebruiken.

De Bioslimming Trio is samengesteld van zeer hoge koncentratie essentiële oliën,  cafeïne & algen en is 100% parabeen vrij.