Hoe werkt i-Lipo?

Laag energie lasers worden al jarenlang gebruikt als zeer effectieve vetreductie behandeling. De laag energie pads van de i-Lipo veroorzaken een chemisch signaal in de vetcellen waardoor opgeslagen triglyceriden als vrije vetzuren en glycerol vrijkomen door de celmembranen. Deze weer vrijgekomen “voeding” wordt direct na de behandeling verbrand tijdens minimaal 30 tot 45 minuten sporten. Sporten creëert een vraag naar extra energie in ons lichaam. Het lichaam reageert op deze vraag door het vrijgeven van opgeslagen vetten die dan als brandstof dienen. Deze vetten kunnen overal in ons lichaam vandaan komen. Door het gebruik van de laag energie lasers bootst de i-Lipo het lichaamseigen verbrandingproces na waardoor in het behandelde gebied al vet wordt verbrand nog voordat men begint met sporten en precies daar waar u behandeld bent.

 

Met andere woorden i-Lipo gebruikt ‘laag energie lasers’ om het verbrandingsproces van je lichaam op commando te activeren, precies waar jij het wil: buik, benen, kin, “love-handles” en armen. i-Lipo stuurt daarvoor chemische signalen naar je vetcellen. Die cellen reageren door opgeslagen vetten vrij te geven. Als je daarna 30 tot 45 minuten beweegt, gebruikt je lichaam die vrijgekomen vetten meteen als brandstof.

Voordelen:

 • De i-Lipo imiteert het natuurlijke metabolisme waarbij vetweefsel in tijden van schaarste zijn opgeslagen energie vrijgeeft waardoor de vetcellen krimpen.
 • Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen down-time – en direct resultaat.
 • Een 2-4 cm verlies van buikomtrek kan al worden bereikt met één enkele behandeling.
 • Alle delen van het lichaam waar vet is opgeslagen, kunnen behandeld worden zelfs de kin.

Voor de behandeling:

 • De dag voor, op de dag en de dag na de behandeling 1,5 - 2 liter water drinken
 • 2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen
 • Niet vasten voor de behandeling - het lichaam gaat in honger modus
 • Koffie, thee, alcohol of koolzuurhoudende dranken voorafgaand aan de behandeling kunnen een opgeblazen gevoel geven
 • Voor de behandeling douchen en geen bodycremes gebruiken

Na de behandeling:

 • Bewegen/sporten is nodig voor de verbranding van de vrije vetzuren en glycerol
 • De normale activiteiten kunnen direct worden hervat. i-Lipo-laser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen
 • Je kan de komende 24/48 uur nog centimeters verliezen

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 8 sessies. Het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. Wij adviseren twee behandelingen per week gedurende vier weken voor een complete kuur en het beste resultaat. Daarna nog maar één keer per maand om uw omvang en gewicht te kunnen consolideren.

Hoelang duurt een behandeling met de i-lipo?

De i-Lipo laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. De tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten.

Is de behandeling comfortabel?

De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.

 

Is de behandeling geschikt voor iedereen?

De i-Lipo kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam, behalve de vrouwelijke borsten.

Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen i-Lipo niet gebruiken:

 • Zwangerschap
 • Pacemaker
 • Hoge Bloedruk
 • Epilepsie
 • Tijdens de menstruatie
 • Kanker
 • Lymfatische en lever ziekten

Is behandeling met i-Lipo veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de i-Lipo behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. De laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. De i-Lipo is FDA (de hoogste amerikaanse keuringsinstantie) goedgekeurd.

Is een i-Lipo behandeling effectief?

Onafhankelijke klinische studies tonen aan dat i-Lipo – in sommige gevallen – dezelfde resultaten boekt als een liposuctie. Andere studies toonden tot 30% reductie van de vetlaag na slechts één behandeling.

i-Lipo won bovendien de ‘Victoire de la Beauté’-prijs voor beste afslankbehandeling, uitgereikt door consumentenorganisatie Monadia.

 

Wanneer zie ik resultaat?

Resultaten zijn vaak direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulite.

Hoelang blijft het resultaat behouden?

Het resultaat blijft lang behouden op voorwaarde dat je gezond eet en voldoende beweegt.

Prijzen:

1 beurt € 50
4 beurten € 160
8 beurten + 2 gratis € 320
Na iedere beurt kan er gratis gebruik gemaakt worden van de trilplaat. Indien er klanten zijn die niet mogen sporten wegens gezondheidsproblemen kan er gebruik gemaakt worden van de lymfedrainage. De lymfedrainage zorgt ervoor dat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.