Inlei Lash Filler

Neem geen genoegen met enkel een Lash Lift! Waarom niet? Omdat je uit een Lash Filler zoveel meer kan halen en dat in dezelfde behandelingstijd! En het resultaat is WAANZINNIG!

InLei is het enige merk op de markt dat door klinische studies kan bewijzen dat, met deze Lash Filler, je natuurlijke wimpers tot 24% in volume zullen toenemen en dit na 3 behandelingen.

Kies voor 100% naturel en maximaal volume met InLei Lash Filler! In Lei® lashlifting & Filler is geproduceerd met echte Italiaanse hightech. De INLEI®-wimperlifting "LASH FILLER" is een innovatief proces dat de haartjes dikker maakt. Het geeft de natuurlijke wimpers een zachte en bekoorlijke krul, meer zijdezachtheid als ook voeding aan de haarstructuur. De behandeling is ontwikkeld om de conditie van natuurlijke wimpers en wenkbrauwen te beschermen, versterken, verbeteren - & verfraaien.

Het is het enige product ter wereld waarvan klinisch bewezen is dat het de haartjes in 3 sessies gemiddeld 24% dikker maakt. Een revolutionair serum dat de wortels en de proliferatie van keratine stimuleert. 

Verven

Verven wimpers € 10
Verven wenkbrauwen € 10
Verven wimpers en wenkbrauwen € 16

Wimperlifting

Inlei wimperlifting "Lash Filler" (Wimperlifting + Verven wimpers + Filler) € 60
Inlei wimperlifting "Lash Filler" (Wimperlifting + Verven wimpers + Filler) + Verven wenkbrauwen € 65