Cellulite Behandeling

Wat is cellulite?

Cellulite zijn verharde en vergrootte vetcellen die tegen het huidoppervlak duwen en zo zichtbaar worden als onsierlijke putjes. Het komt voor bij 90% van alle vrouwen, zelfs bij slanke vrouwen.

Oorzaken

De oorzaken in het ontstaan van cellulite zijn zeer uiteenlopend, hormonale factoren spelen een belangrijke rol, alsook onze leef- en voedingsgewoonten. Een slechte circulatie is dikwijls mede verantwoordelijk in het ontstaan van cellulite. Door deze factoren ontstaat er een onevenwicht tussen opstapeling en afbraak van vetcellen met als gevolg dat vetcellen vergroten, verdikken en zo zichtbaar gaan worden aan het huidoppervlak met een bobbelig aspect als gevolg.

Behandeling

De huid die zich onder de glazen stolp bevindt, wordt door een vacuüm, gecreëerd door het apparaat, in deze glazen stolp gezogen. Naargelang het type massage dat uitgevoerd wordt, kunnen zelfs de meest taaie vetcellen losgemaakt worden. Tevens gaat het bindweefsel verstevigen en de afvoer van afvalstoffen neemt aanzienlijk toe. De verbranding in de vetcellen verhoogt waardoor vet en cellulite afgebroken worden.

Prijs

10 beurten + 1 gratis € 300
Het aantal beurten is afhankelijk van de graad van de cellulite. Meestal is een kuur van 10 behandelingen nodig met een frequentie van 2x per week.